Vognmandsforretning Hugo Ramussen Aps, er et af Slagelse By´s ældste familieejede firmaer.

Firmaet blev etableret i 1898, af Lars Christian Rasmussen. Han varetog renovationen i Slagelse by med to spand heste. Han arrangerede også sommerudflugter fra Slagelse til stranden med charabanc. Han fulgte med udviklingen indenfor transportfaget, og da hans søn Hugo Rasmussen overtog firmaet, havde han tre lastvogne.

I Hugo Rasmussen´s tid gennemgik firmaet også en stor udvikling. I 1950érne blev der indkøbt lastvogne med tippelad, og derefter lastvogne med kraner og endelig blev containerne anskaffet.

I 1963 kom Svend Rasmussen, som er uddannet lastvogns mekaniker ind i firmaet, og efter faderen Hugo Rasmussens død drev han firmaet videre. Firmaet har i denne periode også været igennem en rivende udvikling.

I 1990 kom 4 generation ind i firmaet. Søren Rasmussen, der som sin far også er uddannet lastvogns mekaniker. Idag driver Svend og Søren firmaet sammen.

Firmaet har idag tre kranvogne, en containerbil og en kombineret kran/containerbil.

Vores medarbejdere Lars, Rico, Arne og Niels er stabile medarbejdere, som har masser af erfaring og er dygtige til at løse opgaverne de sendes ud til.